Vakantiepark in Frankrijk gevonden bij FranceComfort

Komende zomer gaan we weer naar een vakantiepark in Frankrijk. Onze vakantie hebben we geboekt bij FranceComfort, een aanbieder van diverse vakantieparken in Frankrijk. We zijn erg tevreden met hun dienstverlening en ik vertel je er graag meer over in deze blogpost.

Een vakantiepark in Frankrijk de beste keuze

Vakantiepark FrankrijkMet Franse roots en een man en kinderen die gek zijn op Frankrijk, was de keuze voor een vakantieland snel gemaakt. Net als vorige jaar gaan we dit jaar weer naar Frankrijk! Aangezien wij allen niet zo van kamperen houden, besloten we dat een vakantiehuisje op een vakantiepark in Frankrijk de beste keuze zou zijn. Vorige jaar kwam ik per toeval in contact met FranceComfort door een vriendin. Zij had namelijk in het verleden een vakantiehuisje geboekt via deze aanbieder en was erg tevreden met de dienstverlening. Ze had een super vakantie gehad! Ook ons is FranceComfort prima bevallen vorige jaar en besloten we onze vakantie voor deze zomer ook weer te boeken via de website.

Een onbezorgde vakantie voor iedereenVakantiepark Frankrijk

Het aanbod is groot, zo heb je de keuze uit diverse vakantieparken. De vakantiehuizen zijn zeer luxe en comfortabel ingericht en geschikt voor 4, 6 of 8 personen. Ieder huisje bevat een ruime woonkamer, met genoeg zitmogelijkheid en een televisie. De keuken is modern ingedeeld en uitgerust met diverse apparatuur, zoals onder andere een gasfornuis, een koelkast en een koffiezetapparaat. Alles wat nodig is om een heerlijke maaltijd te bereiden is aanwezig. De slaapkamers zijn ruim ingericht en bevatten comfortabele bedden. De luxe, het fijne huisje heeft ons heel goed gedaan vorige jaar. We weten zeker dat we het dit jaar ook weer ontzettend naar onze zin gaan hebben. Niet alleen mijn man en ik komen tijdens zo’n vakantie tot rust, onze kinderen hebben ook altijd de tijd van hun leven. Op een vakantiepark in Frankrijk zijn namelijk diverse activiteiten voor kinderen.