Er tussenuit, alleen, samen of met een groep en dan overnachten in het GuestHouse hotel staat garant voor een lekker verblijf. Het uitdagende gebied rond Kaatsheuvel biedt vele mogelijkheden om iets te ondernemen, of het lekker rustig aan te doen. Van uitgestrekte heide en bos tot aan het winkelen in dorpssfeer, bieden mogelijkheden om even uit de dagelijkse sleur te ontsnappen. Het behulpzame personeel van de GuestHouse helpt u graag bij het vinden van de juiste weg, of het nu om een bezoek aan de Efteling gaat of een gezellig en goed restaurant.

Een sfeervol verblijf

Hotel bij Efteling hanteren als online zoekterm werkt prima, maar na een verblijf in de GuestHouse is het niet makkelijk om de naam te vergeten. De diverse kamers hebben diverse uitstralingen van landelijk tot aan modern, inclusief een heerlijke huiskamer om te relaxen of plannen te maken voor de volgende dag. Wanneer het weer het toelaat is het heerlijk om in de tuin van de GuestHouse te verblijven, en bij regen is het nuttigen van een drankje aan de bar ook geen verkeerd idee.

Tevens is er de ruimte voor groepen of bedrijven om te lunchen, te vergaderen of iets te vieren. Maar het is niet nodig om een reden te hebben om in de GuestHouse te verblijven, want het is een zeer prettig hotel.